tiistai 9. joulukuuta 2014

Vuoden viimeiset hetket ostaa S-ryhmän osuuskauppojen osuuksia

Taas on tullut se aika vuodesta, kun on syytä mennä S-ryhmän asiakaspalvelupisteeseen ja sijoittaa mahdolliset ylimääräiset rahat S-ryhmän osuuksiin. 100€ sijoituksella on mahdollista saada 6-20% tuotto. Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta, mutta hyvin todennäköisesti S-osuudet mukailevat aiempien vuosien linjaa. Riskiä pääoman menettämiselle ei ole, tai ainakin se on häviävän pieni. Mikäli osuuspääoman korkojen maksu yllättäen lopetettaisiin, on osuuspääomat mahdollista lunastaa takaisin.Tämän vuoden maksutiedot ja aiemmat mietteeni aiheesta löydät näistä kirjoituksista:

2 kommenttia:

 1. Itselläni on vielä tämän vuoden aikana tarkoitus hankkia kyseisiä osuuksia. Tämä minun piti suorittaa jo viime vuonna, mutta unohdin sen silloin hoitaa.

  Minun suosituksesta siskoni liittyi muutama kuukausi sitten osaan osuuskaupoista. Sen lisäksi, että hän sai hyvin tuottavan sijoituksen, hän sai hyviä etuja, kuten ilmaisen yön Sokos hotelsissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten moneen osuuskauppaan liityit? Hienoa että sait myös siskosi mukaan! S-ryhmällä on tosiaan toisinaan hyviä etuja osuusmaksujen korkojen lisäksi :)

   Poista

Suosituimmat jutut