lauantai 2. heinäkuuta 2011

S-ryhmän osuuspääoman korot

Kesäkuun lopulla viimeisetkin osuuskaupat maksoivat osuuspääoman korot vuodelta 2010. S-kauppojen tulos on pysynyt vakaana ja vahvistunut suhteessa aiempiin vuosiin. Myös S-ryhmän tulevaisuuden näkymät ovat positiiviset. Kasvua haetaan orgaanisesti uusia kauppoja perustamalla ja laajentamalla uusiin markkinapaikkoihin. Lisäksi S-ryhmä on ilmoittanut aloittavansa uuden ravintola-palvelun, jonka konsepti perustuu Prismojen yhteyteen tuleviin ravintoloihin, jotka tarjoavat edullista ja nopeaa ruokaa kauppareissujen yhteydessä.


Yhteensä tältä vuodelta korkoa kertyi 90€, joka vastaa sijoitetulle 720€ pääomalle 12,5% verotonta tuottoa.

2 kommenttia:

  1. Hei
    Miten käytännössä onnistuu liittyminen useaan kertaan asiakasomistajaksi? Ei ainakaan netissä asiakasomistaja Onlinessa pysty liittymään kuin yhteen Osuuskauppaan.

    VastaaPoista
  2. Netissä ei tosiaan pysty liittymään, jos on jo jäsen jossakin osuuskaupassa. Jos on uusi jäsen, pitäisi liittyminen kerralla useampaan onnistua netissäkin. Liittyminen pitää siis tehdä S-pankin palvelupisteessä. Kerrot vaan minkä kauppojen jäseneksi haluat. Yhteen kauppaan liittyminen ei kuitenkaan vie montaa minuuttia, riippuu tietenkin virkailijasta.

    VastaaPoista

Suosituimmat jutut