tiistai 22. maaliskuuta 2011

Pörssi-ilta

Terveiset pörssi-illasta! Olin tällä viikolla Pörssisäätiön järjestämässä pörssi-illassa. Tapahtumaan sisältyi yritysesittelyitä sekä katsaus talouden kuluvan vuoden näkymiin. Esittelyt olivat erittäin mielenkiintoisia ja avasivat hyvin yritysten strategiaa ja tuloksia sekä tulevaisuuden suunnitelmia ja tavoitteita. Esittelyssä olivat mm. Sanoma, UPM ja Lassila & Tikanoja.

Huomioni kiinnitti erityisesti Lassila & Tikanoja, jonka toimintaan en ole aiemmin juurikaan perehtynyt. Esittelystä jäi se kuva että toimintoja on paljon ja kasvua tavoitellaan laajetamalla palveluita ja siirtymällä kokonaan uusille aloille. Mielestäni tämä on kovasti vastaan yleistä fokusoimis-trendiä, eli rönsyjen karsimista ja vahvuuksien kehittämistä. Kuitenkin kokonaisuudessaan L&T herätti myös mielenkiintoa potentiaalisena sijoituskohteena. Pisteet veti kotiin kuitenkin illan viimeinen esiintyjä, Lauri Uotila Sampo Pankista. Esitys oli kaikin puolin loistava ja toi tapahtumaan mukavan loppukevennyksen.

Suosittelen osallistumaan vastaaviin tilaisuuksiin, vielä tänä keväänä järjestetään pari tapahtumaa ja vastaavanlainen setti on luvassa syksyllä. Lisätietoja osoitteesta: http://www.porssisaatio.fi/artikkelit/kevaan-porssi-illat-alkoivat

2 kommenttia:

 1. Minäkin kävin eilen Finlandia groupin illassa. Mielenkiintoisia havaintoja ja hyviä puhujia. Myös ruoka ja viini oli hyvää.

  Finlandia group järjestää roadshown, mutta aikatauluja en muista, enkä netistä löytänyt. Kannattaa mennä jos pääset ja löydät aikataulun.

  Jussi

  VastaaPoista
 2. Yritin etsiä tietoa Finlandian tapahtumista, mutta aika kiven alla on. Kiitos kuitenkin vinkistä. Täytyy pitää silmät ja korvat auki mikäli tulisi vielä vastaan.

  F

  VastaaPoista

Suosituimmat jutut